Články sú rozdelené do kategórií, vyberte si z menu to čo by ste sa chceli dozvedieť.

Ako správne zabezpečiť kočík proti krádeži

Toto je obzvlášť nebezpečné pre rodičov, ktorí si nemôžu dovoliť kúpiť nový kočík a musia sa potom spoliehať na použitý kočík.

Existuje mnoho spôsobov, ako chrániť detský kočík pred krádežou. Tu je niekoľko nápadov:

  1. Použite zámok na kočík. Zámky na kočík sú k dispozícii v mnohých rôznych veľkostiach a typoch. Tento typ zámku môžete pridať k vašemu kočíku a zabezpečiť ho na mieste. Zatiaľ čo tento krok nezaručuje úplnú bezpečnosť, môže to znepríjemniť zlodejovi úlohu a ochrániť kočík pred rýchlym ukradnutím.

  2. Uistite sa, že máte stále kočík na očiach. Ak ste v parku alebo na verejnom mieste, nikdy nezanechávajte kočík bez dozoru. Ak musíte odísť z dohľadu, zabezpečte kočík a vyhnite sa príležitostiam na krádež.

  3. Vlastnite kočík s unikátnym dizajnom. Niekedy nenápadný a unikátny dizajn kočíka môže znepríjemniť zlodejovi úlohu. Čím výraznejší a rozpoznateľnejší kočík bude, tým pravdepodobnejšie je, že bude ťažké ho ukradnúť bez vzbudenia pozornosti.

  4. Použite GPS tracker. Použitie GPS trackera na kočík môže byť užitočné, ak sa kočík stratí alebo bude ukradnutý. Tento tracker vám umožní rýchlo a ľahko zistiť polohu kočíka a pomôže vám ho nájsť.

  5. Uistite sa, že máte k dispozícii poistenie kočíka. Poistenie kočíka vám síce neposkytne ochranu proti krádeži, ale môže poskytnúť finančnú náhradu.

vytvorený: upravený:

DO OBCHODU