Články sú rozdelené do kategórií, vyberte si z menu to čo by ste sa chceli dozvedieť.

S akými kolesami si vybrať kočík

Pri výbere kočíka je dôležité venovať pozornosť aj kolesám, pretože práve ony zabezpečujú bezpečnosť a komfort pri prechádzkach s dieťaťom. V tomto článku si preto predstavíme rôzne typy kolies na kočíky a ich výhody a nevýhody.

  1. Plné kolesá sú vyrobené z gumy alebo peny a sú ideálne pre mesto a hladké povrchy. Výhodou je, že sú odolné voči prerazeniu a netreba ich napúšťať. Nevýhodou môže byť, že na nerovných povrchoch sú tvrdšie a menej pohodlné pre dieťa.

  2. Nafukovacie kolesá sú ideálne pre nerovné terény, ako sú napríklad parky a lesy. Ich výhodou je, že sú mäkšie a pružnejšie ako plné kolesá, takže sú pohodlnejšie pre dieťa aj pri jazde po nerovnom teréne. Nevýhodou môže byť, že ich treba pravidelne kontrolovať a napúšťať.

  3. Skladacie kolesá sú skvelou voľbou pre rodiny, ktoré potrebujú kočík, ktorý je ľahko prenositeľný a skladný. Tieto kolesá sa dajú zložiť do menšej veľkosti, takže kočík zaberie menej miesta v autách alebo v byte. Výhodou je tiež to, že sa dajú ľahko vymeniť, ak je to potrebné. Nevýhodou môže byť, že skladacie kolesá sú obvykle menej odolné a menej stabilné ako iné typy koles.

  4. Prepletané kolesá majú špeciálny dizajn, ktorý zabezpečuje, že kočík sa dokáže dobre pohybovať v každom teréne. Výhodou je, že sú stabilnejšie a poskytujú lepšiu kontrolu pri jazde po nerovných povrchoch. Nevýhodou môže byť, že sú ťažšie a drahšie ako iné typy kolies.

  5. Kolesá na nafukovacie bubny. Tieto kolesá sú určené pre náročnejšie terény, ako sú napríklad hory a kopce. Ich výhodou je, že poskytujú lepšiu kontrolu a stabilitu pri jazde v ťažkých podmienkach.

vytvorený: upravený:

DO OBCHODU