Články sú rozdelené do kategórií, vyberte si z menu to čo by ste sa chceli dozvedieť.

Čo je ECE R44

Norma ECE R44 je medzinárodná norma pre autosedačky, ktorá bola prvýkrát zavedená v roku 1981. Táto norma je povinná v Európe a v mnohých iných krajinách na celom svete. V tomto článku sa pozrieme na normu ECE R44, ako funguje a prečo by ste mali zvážiť použitie autosedačky s touto normou.

Čo je norma ECE R44?

Norma ECE R44 je medzinárodná norma, ktorá stanovuje minimálne bezpečnostné požiadavky pre autosedačky. Táto norma sa vzťahuje na autosedačky určené pre deti od narodenia do 36 kg. Norma ECE R44 stanovuje požiadavky na konštrukciu autosedačiek, testovacie metódy a etiketovanie.

Ako funguje norma ECE R44?

Norma ECE R44 stanovuje minimálne požiadavky na bezpečnosť a ochranu detí pri používaní autosedačiek. Táto norma stanovuje, že autosedačky musia byť vyrobené z kvalitných materiálov a musia byť schopné absorbovať nárazy. Norma tiež stanovuje minimálne požiadavky na upevnenie autosedačky v aute pomocou bezpečnostných pásov alebo pomocou systému ISO fix.

Okrem toho norma ECE R44 určuje kategórie autosedačiek, ktoré zodpovedajú hmotnosti a veku detí. Kategórie sa označujú ako "0+", "1", "2" a "3". Kategória "0+" zodpovedá pre deti od narodenia do 13 kg, kategória "1" zodpovedá pre deti od 9 do 18 kg, kategória "2" zodpovedá pre deti od 15 do 25 kg a kategória "3" zodpovedá pre deti od 22 do 36 kg.

Prečo by ste mali zvážiť použitie autosedačky s normou ECE R44?

Použitie autosedačky s normou ECE R44 je veľmi dôležité pre ochranu detí v aute. Autosedačky s touto normou musia spĺňať minimálne požiadavky na bezpečnosť a ochranu detí, čo zabezpečuje maximálnu bezpečnosť a ochranu pre vaše dieťa. Autosedačky s touto normou sú tiež často dostupné v rôznych veľkostiach a kategóriách, takže môžete zvoliť autosedačku, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a potrebám vášho dieťaťa.

vytvorený:

DO OBCHODU