Články sú rozdelené do kategórií, vyberte si z menu to čo by ste sa chceli dozvedieť.

Prístavné postieľky

Prístavné postieľky, nazývané aj Next to me sú hitom už niekoľko rokov, pretože pomáhajú životnému štýlu blízkosti dieťatka s jeho mamou a otcom. Názov next to me výstižne vyjadruje - blízko mňa.

Prístavnú detskú postieľku jednoducho pripevníte k manželskej posteli, bábätko máte pri sebe a rýchlejšie zareagujete, ak Vaše dieťatko nie je celkom v poriadku a to ešte pred tým, než sa úplne zobudí a rozplače. Navyše nemusíte ku nemu vstávať, ak sa potrebuje nadojčiť, pretože sa stačí prisunúť bližšie ku nemu. 

Postieľka Next to me nahrádza spoločné spanie v jednej posteli, ak je Vaša posteľ menších rozmerov. Zabezpečí potrebný komfort pre oboch rodičov a nemusíte sa báť, že v prípade tuhého spánku bábätko pritlačíte.

Prístavné postieľky sú zvyčajne riešením aj pre malé spálne, ak ešte nemáte vyriešené dostatočné priestory.  Disponujú kolieskami, čím sa dajú ľahko presúvať. Ďieťatko môžete mať na dohľad aj cez deň, kdekoľvek ste. Svojou veľkosťou sú určené zvyčajne do cca 6 mesiacov veku a nemali by sa používať, keď sa dojča dokáže posadiť, pretože by mohlo vypadnúť.

Sú výškovo nastaviteľné, takže sa hodia k akejkoľvek manželskej posteli. Taktiež matrac postieľky sa dá nastaviť do rôznych výšok a dokonca niektoré majú funkciu zvýšenia časti, kde má bábätko hlavičku, kvôli refluxu, alebo v prípade nádchy a kašľa, čo umožňuje ľahšie dýchanie. 

Niektoré Next to me postieľky majú prídavné funkcie - hojdaciu, vtedy slúžia aj ako kolísky. S manuálnym kolísaním, či mechanickým pomocou malých vibračných boxov. Alebo obsahujú kolotoče so závesnými hračkami a hudobným centrom...

Na výber sú aj multifunkčné detské postieľky použiteľné až do 4 rokov veku dieťatka.

Veľkou výhodou je ich využitie aj ako cestovných postieľok, dajú sa rýchlo zložiť a po zložení majú minimálne rozmery.

vytvorený:

DO OBCHODU