Články sú rozdelené do kategórií, vyberte si z menu to čo by ste sa chceli dozvedieť.

Detské autosedačky i-size 76-150cm

Keď vaše deti rastú, je dôležité zabezpečiť im bezpečnú jazdu aj naďalej. Norma i-Size prináša inováciu v oblasti bezpečnosti autosedačiek aj pre staršie deti. V tomto článku sa pozrieme na autosedačky s normou i-Size určené pre deti v rozmedzí od 76 do 150 cm. Zistite, prečo je táto kategória autosedačiek ideálnou voľbou pre bezpečnú a pohodlnú jazdu vašich starších detí.

Bezpečnosť a ochrana

Autosedačky s normou i-Size do 76-150 cm sú navrhnuté s cieľom poskytnúť vysokú úroveň bezpečnosti a ochrany pre staršie deti. Tieto autosedačky musia splniť prísne bezpečnostné štandardy a podrobiť sa rozsiahlemu testovaniu, ktoré zahŕňa simulácie rôznych typov nárazov. S vylepšenou ochranou pred bočnými nárazmi, posilnenou štruktúrou a prispôsobiteľnými nastaveniami poskytujú autosedačky i-Size do 76-150 cm optimálnu ochranu pre vaše staršie deti.

Rastová prispôsobivosť

Jednou z hlavných výhod autosedačiek s normou i-Size do 76-150 cm je ich schopnosť prispôsobiť sa rastu a veľkosti vášho dieťaťa. Sú navrhnuté tak, aby boli vhodné pre deti v rozmedzí od 76 do 150 cm, čo zodpovedá približne veku od 3 do 12 rokov. Rastová prispôsobivosť znamená, že autosedačku môžete dlhodobo využívať a nemusíte ju meniť, keď dieťa rýchlo rastie.

ISOFIX systém

Autosedačky s normou i-Size do 76-150 cm sú vybavené ISOFIX systémom, ktorý zabezpečuje bezpečné uchytenie autosedačky vo vozidle. Tento systém zaisťuje pevné spojenie medzi autosedačkou a karosériou vozidla, čím zvyšuje celkovú stabilitu a bezpečnosť. ISOFIX systém tiež uľahčuje inštaláciu autosedačky a zabezpečuje správne uchytenie.

Komfort a pohodlie

Autosedačky s normou i-Size do 76-150 cm sú navrhnuté s dôrazom na komfort a pohodlie starších detí. Autosedačky ponúkajú ergonomický dizajn s dostatočnou oporou a polstrovateľnými časťami, ktoré zabezpečujú príjemné sedenie aj počas dlhších ciest. Niektoré modely majú nastaviteľné opierky hlavy a sedáku, čo umožňuje prispôsobenie autosedačky presne podľa potrieb a veľkosti dieťaťa. Tým sa zaručuje maximálny komfort a pohodlie pre vaše deti počas jazdy.

Jednoduchá inštalácia a používanie

Autosedačky s normou i-Size do 76-150 cm sú navrhnuté s ohľadom na jednoduchú inštaláciu a používanie. Vďaka ISOFIX systému a jasným inštrukciám je montáž autosedačky rýchla a jednoduchá. ISOFIX systém poskytuje pevné uchytenie autosedačky vo vozidle a zabezpečuje jej stabilitu. Okrem toho sú autosedačky vybavené intuitívnymi systémami viazania, ktoré uľahčujú každodenné používanie a zabezpečenie dieťaťa.

Dodržiavanie normy i-Size

Pri výbere autosedačky s normou i-Size do 76-150 cm je dôležité overiť, či splňuje všetky požiadavky tejto normy. Autosedačka by mala byť certifikovaná a označená príslušnými certifikátmi, ktoré potvrdzujú jej zhodu s normou i-Size. Dodržiavanie tejto normy je dôležité pre zabezpečenie maximálnej bezpečnosti vášho dieťaťa.

Autosedačky s normou i-Size do 76-150 cm predstavujú vynikajúcu voľbu pre staršie deti, ktoré ešte potrebujú dodatočnú ochranu a bezpečnosť počas jazdy autom. S ich vylepšenou ochranou, rastovou prispôsobivosťou, ISOFIX systémom a pohodlným dizajnom poskytujú rodičom istotu, že ich deti sú správne chránené a pohodlné. Nezabudnite vždy dodržiavať vekové a výškové obmedzenia pri výbere autosedačky a vyhľadávať tie, ktoré splňujú normu i-Size pre optimálnu bezpečnosť a pohodlie vašich detí.

vytvorený:

DO OBCHODU