Články sú rozdelené do kategórií, vyberte si z menu to čo by ste sa chceli dozvedieť.

Detské autosedačky od narodenia i-size 0-76cm

Bezpečnosť detí v aute je pre rodičov jednou z najdôležitejších priorít. Správne použitie autosedačky je kľúčové na zabezpečenie bezpečnej jazdy pre vaše deti. Jednou z najnovších a najprísnejších noriem pre autosedačky je norma i-Size. V tomto článku sa pozrieme bližšie na túto normu a vysvetlíme, prečo je dôležité mať autosedačku s normou i-Size pre vaše dieťa.

Čo je norma i-Size? Norma i-Size je európsky bezpečnostný štandard pre autosedačky, ktorý bol zavedený s cieľom zvýšiť bezpečnosť detí pri jazde autom. Nahradzuje staršie normy ECE R44/04. Norma i-Size kladie väčší dôraz na bezpečnosť v súlade s najnovšími výskumami a technológiami. Jej hlavným cieľom je zabezpečiť, aby deti boli vozené v autosedačkách vhodných pre ich vek a veľkosť.

Výhody normy i-Size

Väčšia ochrana pred bočnými nárazmi:

Autosedačky s normou i-Size musia splňovať prísnejšie požiadavky týkajúce sa ochrany pred bočnými nárazmi. To znamená, že vaše dieťa bude mať lepšiu ochranu v prípade nehody.

Vozenie detí v závislosti od výšky:

Norma i-Size namiesto hmotnosti kategorizuje autosedačky podľa výšky dieťaťa. To zabezpečuje, že autosedačka je vhodná pre dieťa vzhľadom na jeho fyzické parametre a nie iba hmotnosť.

Základné ukotvenie ISOFIX:

Autosedačky s normou i-Size musia byť vybavené základným ISOFIX ukotvením. ISOFIX je medzinárodný štandard pre bezpečné uchytenie autosedačky vo vozidle. Základné ukotvenie poskytuje stabilitu a minimalizuje riziko nesprávneho uchytenia sedačky.

Spätná kompatibilita s vozidlami ISOFIX:

Autosedačky s normou i-Size majú väčšiu pravdepodobnosť spätnej kompatibility s vozidlami vybavenými ISOFIX systémom. To znamená, že môžete použiť jednu autosedačku s normou i-Size vo viacerých vozidlách, čo prináša väčšiu flexibilitu a pohodlie pre rodiny s viacerými vozidlami.

Zvýšená ochrana hlavy a krku:

Norma i-Size vyžaduje lepšiu ochranu hlavy a krku detí. Autosedačky musia mať vylepšené bočné ochranné vankúše a lepšie absorbovať energiu pri náraze, čo znižuje riziko zranenia.

Bezpečnosť na dlhšiu dobu:

Autosedačky s normou i-Size sú navrhnuté tak, aby zabezpečovali bezpečnosť detí na dlhšiu dobu. Mnohé z týchto sedačiek majú väčšiu kapacitu na rast, umožňujúce, aby dieťa mohlo používať tú istú sedačku dlhšie, čo znamená, že nemusíte často meniť autosedačku, ako dieťa rastie.

Autosedačky s normou i-Size prinášajú viac bezpečnosti a ochrany pre vaše deti pri jazde autom. Vďaka prísnejším štandardom a pokročilým technológiám zabezpečujú optimálnu ochranu pred bočnými nárazmi a lepšiu ochranu hlavy a krku. Sú navrhnuté tak, aby zodpovedali fyzickým parametrom dieťaťa a poskytovali vyššiu flexibilitu pri používaní v rôznych vozidlách.

Keď príde na bezpečnosť vašich detí, výber autosedačky s normou i-Size je rozumnou voľbou. Investovanie do kvalitnej autosedačky, ktorá spĺňa najnovšie bezpečnostné normy, je krokom smerom k bezpečnejšej a pokojnejšej jazde pre celú rodinu.

vytvorený:

DO OBCHODU