Články sú rozdelené do kategórií, vyberte si z menu to čo by ste sa chceli dozvedieť.

Ako si vybrať kočík pre dvojičky

Ak očakávate dvojičky, pravdepodobne už uvažujete o tom, ako budete s nimi cestovať a prechádzať sa. Kočík pre dvojičky je ideálnym riešením, ktoré vám umožní prepraviť obidve deti naraz. V tomto článku sa dozviete viac o tom, ako vybrať ten správny kočík pre dvojičky.

Druhy kočíkov pre dvojičky

Existujú dva základné druhy kočíkov pre dvojičky: tandemové a vedľa seba. Tandemové kočíky majú jedno sedadlo za druhým a sú väčšie a dlhšie. Vedľa seba kočíky majú sedadlá umiestnené vedľa seba a sú širšie. Rozhodnite sa, ktorý typ kočíka vyhovuje vašim potrebám a životnému štýlu.

Veľkosť a hmotnosť kočíka

Kočík pre dvojičky bude pravdepodobne väčší a ťažší ako bežný kočík pre jedno dieťa. Preto je dôležité zvážiť, či sa vám bude kočík ľahko ovládať, prepravovať a zvládnete ho zdvihnúť.

Možnosti nastavenia

Kočík pre dvojičky by mal byť pohodlný pre vaše deti. Preto je dôležité zvážiť, či má kočík možnosť nastavenia opierky chrbta prípadne taktiež opierky na nohy.

Kolesá

Väčšina kočíkov pre dvojičky má predné kolesá, ktoré sa otočia o 360 stupňov. Ak plánujete používať kočík pre súrodencov na rôznych povrchoch, ako sú napríklad nerovné chodníky alebo nezpevnené cesty, mali by ste zvážiť súrodenecký kočík s väčšími kolesami, ktoré majú lepšiu stabilitu.

Bezpečnosť

Bezpečnosť vašich detí je samozrejme najdôležitejšou prioritou. Pri výbere kočíka pre dvojičky zvážte, či má kočík bezpečnostné pásy pre obidve deti a či má dostatočne pevný rám. Zistite tiež, či kočík spĺňa bezpečnostné normy pre deti.

Zhrnutie

Pri výbere kočíka pre dvojičky je teda dôležité zvážiť typ kočíka, veľkosť a hmotnosť kočíka, možnosti nastavenia sedadiel, kolesá a príslušenstvo, bezpečnosť a cenový rozpočet. Uistite sa, že kočík vyhovuje vašim potrebám a životnému štýlu a zabezpečte tak pohodlné a bezpečné cestovanie pre vaše dvojičky.

vytvorený: upravený:

DO OBCHODU